— Навесні та влітку часто готую собі та друзям коктейль зі свіжих фруктів та вина. Такі добре пити у спеку, якщо додавати охолоджене червоне ігристе вино, — каже 24-річна Олена Тарасова з Дніпропетровська.
Для чотирьох порцій напою очищує від шкірки середній грейпфрут, розбирає його на скибки. Відрізує плівки, лишає тільки м'якуш.
— Краї бокалів змочую у воді, занурюю в цукор, аби прилип. У бокали кидаю по дві дольки грейпфрута і по кубику цукру. По вінця заливаю охолодженим вином, розмішую. Грейпфрут найкраще їсти ложкою.
Фрукт додає напою кислоти, втамовує спрагу. Нейтралізує алкоголь.
×
Коментарі