понеділок, 21 травня 2012 07:00

Коктейль із грейпфрутом освіжає у спеку

— Навесні та влітку часто готую собі та друзям коктейль зі свіжих фруктів та вина. Такі добре пити у спеку, якщо додавати охолоджене червоне ігристе вино, — каже 24-річна Олена Тарасова з Дніпропетровська.

Для чотирьох порцій напою очищує від шкірки середній грейпфрут, розбирає його на скибки. Відрізує плівки, лишає тільки м'якуш.

— Краї бокалів змочую у воді, занурюю в цукор, аби прилип. У бокали кидаю по дві дольки грейпфрута і по кубику цукру. По вінця заливаю охолодженим вином, розмішую. Грейпфрут найкраще їсти ложкою.

Фрукт додає напою кислоти, втамовує спрагу. Нейтралізує алкоголь.

Зараз ви читаєте новину «Коктейль із грейпфрутом освіжає у спеку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути