У столичних магазинах продають фасовані м"які сичужні сири торгової марки "Добрянка" компанії "Мілкіленд-Україна". Є рокфор, камамбер, брі, "Золотистий" і "Преміум дует".
— Через одну цікавість, як можуть наші виробники виготовити елітні французькі сири, варто купити по упаковці кожного на пробу, — каже киянин Антон, 41 рік. — Хоч цінами він не надто поступається імпортним.
Зауважує, що сичужні м"які сири поживні.
— Просто так їх майже неможливо їсти. Хоч є й такі, що уплітають цю плісняву за дві щоки без хліба. Я найбільше люблю намазати або покласти тоненький шматочок камамберу чи рокфору на хрумкий крекер і запивати міцною кавою.
Розфасовані новинки по 125 г і 115 г у картонні упаковки. За формою і кольором нагадують шматочки запакованого в них сиру з блакитною чи білою пліснявою. Виготовляють їх на заводах підприємства в містах Охтирка на Сумщині та Мена, що на Чернігівщині. Ціна — 16–20 грн.
Коментарі