Для того, щоб уникнути похмілля, потрібно гарно відпочити, їсти клітковину з рослинною олією, калорійні закуски та дозовано пити.
Коли був шалений робочий день, краще не відвідувати вечірку. Випивши алкоголь, напруженому мозку можна завдати стрес. Після роботи потрібно кілька годин поспати.
Клітковина міститься в салаті з овочів заправленому олією. З'ївши ці страви вдасться побороти подразнення шлунку, яке виникне після випитого алкоголю.
Під час вечірки обирайте найкалорійніші закуски. Це зупинить всмоктування алкоголю в кров.
Якщо вранці є похмілля – випийте розсіл або мінеральну воду. Це відновить водно-сольовий баланс та відновить електролітні запаси тіла, розповідає 2plus2.ua.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали ідеальну дозу пива на день, що не шкодить печінці
Від виснаження врятує чай з медом і лимоном.
Бульйон містить найпростіші поживні речовини, а також воду, яка необхідна для відновлення.
Лікарі застерігають від вживання нової дози алкоголю для боротьби з похміллям. Ваша печінка та підшлункова не подякують вам за такі експерименти.
Коментарі