Вчені з'ясували, що є сік, який під дією низьких температур стає більш корисним для здоров'я людини. Навіть у свіжому вигляді цей напій не дає такого ефекту, як після морозилки. Пише aspekty.net.
Згідно з результатами досліджень, проведених іспанськими вченими, після заморожування апельсинового соку, антиоксиданти, які в ньому містяться, краще піддаються засвоєнню організмом.
Під дією низьких температур ці надзвичайно корисні сполуки розбиваються на дрібніші часточки, що неабияк полегшує кишечнику роботу, адже процес всмоктування в такому разі відбувається набагато швидше.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали фрукт, який корисніше їсти зі шкіркою
За словами вчених, свіжий апельсиновий вік, безумовно, виграє за показниками концентрації антиоксидантів, однак значно поступається розмороженому за кількістю корисних елементів, які організму вдається успішно засвоїти.
Раніше назвали фрукти, які корисніше їсти з кісточками. Усе тому, що саме в насінні концентрація корисних мікроелементів є найвищою. Назвали також і фрукт, кісточки якого багато-хто вживає, але дарма, бо ж у них містяться отруйні речовини.
Коментарі