неділя, 25 грудня 2016 15:36

Вчені з'ясували, які морепродукти продовжують життя

Вчені з'ясували, які морепродукти продовжують життя
Фото: vesti.dp.ua

Вчені з Гарвардського університету встановили, що морепродукти продовжують життя.

Вни провели дослідження, в якому брали участь кілька тисяч людей. Експеримент тривав 15 років.

Добровольців розділили на три групи. Учасники однієї першої групи вживали морепродукти час від часу. А ось добровольці другої групи їли їх регулярно.

Довше жили люди, які потрапили до другої групи.

Щоб стати довгожителем, варто ввести в свій щоденний раціон форель, палтус, скумбрію, оселедець, кальмари і креветки.

Читайте також: Вчені розповіли, о котрій годині потрібно пити каву

Регулярне вживання морепродуктів знижує ризик розвитку захворювань серцево-судинної системи на 35%. Позитивний вплив їх на здоров'я пояснюється наявністю в їх складі жирних кислот омега-3.

Людям з надмірною вагою та проблемами травної системи необхідно їсти вводити в свій щоденний раціон морепродукти.

Зараз ви читаєте новину «Вчені з'ясували, які морепродукти продовжують життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути