субота, 08 квітня 2017 04:28

Вчені визнали хліб небезпечним продуктом

Вчені визнали хліб небезпечним продуктом
Вчені визнали хліб небезпечним для здоров'я. ФОТО: obyavakaniv.ck.ua

Американські вчені поставили хлібобулочні вироби на перше місце у рейтингу найнебезпечніших продуктів для здоров'я людини.

Такі результати досліджень назвали фахівці з Центру контролю і профілактики захворювань США.

Нижче поставили їжу швидкого приготування, сири, картопляні чіпси, піцу, попкорн, макаронні вироби та ковбаси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Науковці назвали країни світу, де найбільше курців

Вважають, що ці продукти провокують хвороби серця і судин, а основну небезпеку становить сіль, яка в них міститься. Адже вона підвищує тиск.

Фахівці рекомендують виробникам продуктів на чверть зменшити використання солі.

Американські вчені визначили, що полуниця є найнебезпечнішою ягодою для людини. Усе через величезний вміст у ній пестицидів.
Друге місце за змістом шкідливих речовин займають яблука, а третє - нектарин, груша, вишня, персик і виноград.

Зараз ви читаєте новину «Вчені визнали хліб небезпечним продуктом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути