Американські вчені поставили хлібобулочні вироби на перше місце у рейтингу найнебезпечніших продуктів для здоров'я людини.
Такі результати досліджень назвали фахівці з Центру контролю і профілактики захворювань США.
Нижче поставили їжу швидкого приготування, сири, картопляні чіпси, піцу, попкорн, макаронні вироби та ковбаси.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Науковці назвали країни світу, де найбільше курців
Вважають, що ці продукти провокують хвороби серця і судин, а основну небезпеку становить сіль, яка в них міститься. Адже вона підвищує тиск.
Фахівці рекомендують виробникам продуктів на чверть зменшити використання солі.
Американські вчені визначили, що полуниця є найнебезпечнішою ягодою для людини. Усе через величезний вміст у ній пестицидів.
Друге місце за змістом шкідливих речовин займають яблука, а третє - нектарин, груша, вишня, персик і виноград.
Коментарі
1