Спосіб, коли буханець хліба починають нарізати від середини, є більш ефективним і практичним. Так він на довгий час збереже свіжість.
Тому тим, хто звик починати нарізати хліб від краю, поступово рухаючись до середини, варто спробувати новий спосіб.
Розрізайте щойно куплений буханець навпіл. А потім беріть "перші" скибочки завжди від середини. Тобто окраєць ви повинні отримати останнім.
Фахівці стверджують, якщо розрізати хліб посередині, а потім відрізати шматки, рухаючись до країв, то можна "з'єднати" дві половинки і так покласти продукт в хлібницю.
Такий варіант зберігання хороший тим, що зріз залишається закритим. А тому продукт набагато довше зберігає свою свіжість.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найкорисніший хліб
Найближчим часом буханець хліба, який почали різати від середини, а потім з'єднали, не почне черствіти і залишатиметься м'яким, наче ви щойно принесли його з магазину.
Хліб — один із головних продуктів на кухні по всьому світу. Часто люди залишають хліб лежати на столі і навіть не думають його пакувати для збереження від цвілі.
"Ідеальним місцем" для хліба є прохолодне і сухе місце якомога далі від плити.
Коментарі