Помідор містить корисну й потрібну для організму людини речовину - лікопен.
Але його можна вживати не всім, пише дієтологиня Альбіна Коміссарова в Instagram.
За її словами, не треба їсти помідори людям, в яких вони спричиняють печію.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Енергії можна додати, якщо їсти правильні продукти
Також томати не містять багато дубильної речовини, яка підвищує кислотність шлункового соку й може призвести до виразки.
"Концентрація шлункового соку чудово регулюється організмом залежно від їжі, яку ми споживаємо. І вже точно жоден продукт не може бути причиною виразки або гастриту", – зазначила дієтологиня.
У черешні міститься велика кількість вітамінів, які корисні для самопочуття людини. 21 ягода дає 12% денної норми клітковини й фітонутрієнтів, а також калію й вітаміну С.
Коментарі