Іспанський напій сангрія став дуже популярним в Україні. Він полюбився за простоту приготування та ніжний смак. У ньому є алкоголь, спеції та шматочки фруктів.
Яблучний або журавлиновий смак можна замінити на гранатовий. Вийде насичений напій, який швидко приготувати вдома.
1 чашка гранатового соку
1/2 чашки бренді
1/2 чашки джину
60 мл коричного сиропу
750 мл білого сухого вина
1 яблуко
1 груша
1 апельсин
3 палички кориці
1 чашка газованої води
Паличка кориці
Приготування:
Змішати зелений чай, гранатовий сік, бренді, джин і сироп з кориці.
Налити повну пляшку сухого білого вина.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порятунок від спеки: показали оригінальні способи подачі напоїв
Порізати грушу і апельсин шматочками і додати у глечик. Накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на ніч.
Перед подачею сангрії, налити в неї газовану воду. Подавати в склянках з льодом з паличкою кориці.
Смак меду та вміст корисних речовин залежить від його якості. У нього можуть додавати крохмаль, сахарозу – наскільки вистачить фантазії.
Виявляється. відрізнити натуральний продукт від підробки може кожен. Для цього є кілька легких способів, про це далі у статті.
Коментарі