Кожен продукт переварюється в організмі по-різному. Якщо вони сумісні між собою, то для цього потрібно однакова кількість часу.
Щоб бути завжди в гарному настрої, варто слідкувати за тим, що їсти. Якщо їжа довго перетравлюється, людина відуватиме важкість та здуття.
Будь-яку їжу не можна запивати. Напої розбавляють шлунковий сік і ускладнюють перетравлення їжі, збільшуючи навантаження на шлунково-кишкового тракту.
Також з рідиною частина продуктів, які не встигли перетравитися можуть відразу потрапити в кишечник, де вони будуть "бродити" і створювати дискомфорт.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 соків для швидкого схуднення
Білкова їжа повинна бути теплою. У такому стані вона набагато краще перетравиться ніж холодна, яка швидше відправиться в кишечник.
Нижче наведена таблиця із зазначенням продукту і часу його перетравлення.
Коментарі