Модні літні десерти подають у склянках. Вони ефектно виглядають на святковому столі.
Зробити їх просто із желе або сирного сметанного крему з желатином.
Дуже часто у склянках подають тірамісу. Замість класичного можна подати з ягодами чи фруктами.
У склянки можна розкласти різноманітні муси. Якщо використовувати маси різного кольору і викладати новий шар тільки після того, коли попередній захолоне, можна досягти красивого візуального ефекту.
Заливний чізкейк також можна зробити не у тортівниці, а порційних склянках.
Навіть звичайне желе матиме розкішний вигляд, якщо подати його у скляночках, доповнити фруктами, ягодами, збитими вершками, шоколадом.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вишневий торт: як апетитно прикрасити десерт
Після визначення виду десерту, варто вибрати спосіб його подачі. Про це детальніше у галереї. Там зібрані найкращі ідеї оформлення.
Важко уявити літо без прохолодного лимонаду. Він не лише втамовує спрагу, але і не впливає на фігуру. Адже на 100 грамів містить 40 калорій. У рецептуру напою входить чиста питна або мінеральна вода, лайм, м'ята та лимон.
Коментарі