Пухкий кекс люблять усі, але мало хто уміє сам його приготувати. Ця випічка виходить нереально смачною на згущеному молоці. Завдяки йому кекс має приємний карамельний присмак.
Інгредієнти:
120 г. борошна
4 яйця
380 мл згущеного молока
50 г. вершкового масла
1 ч. л розпушувача
1 пакетик ванільного цукру
Приготування:
Сгущенку і яйця перемішати на низькій швидкості міксером.
Налити розтоплене вершкове масло, знову перемішати.
Просіяти в отриману масу борошно з розпушувачем, додати цукор, ще раз добре перемішати.
Вилийте тісто в змащену маслом і присипану борошном форму. Випікати при 150 градусах близько 35 хвилин.
Готовий кекс охолодити 10 хвилин в формі, потім витягнути його і дати охолонути повністю.
Читайте також: Хрусткі конвертики печуть з сиром і полуничним джемом
Перед подачею посипати цукровою пудрою і нарізати шматочками побільше.
Коментарі