Маффіни та капкейки, прикрашені великодніми деталями стануть не лише смачною їжею, а і оригінальною декорацією для святкового столу. Ідеї оформлення міні-тістечок публікує foodnetwork.com.
Траву для курчат на маффінах можна виготовити з кольорової кокосової стружки. Роль міні-крашанок вдало виконає кольоровий арахіс чи карамель.
Білих овець у кулінарному виконанні ліплять з марш-мелоу. Очі та вуха тварин - з цукерок-горошків. Білим буде і покриття з кокосової стружки, якщо її розтопити з цукром та полити на маффіни. Так як у десертах-зайцях з мармеладним носом та зубами з марш-меллоу.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Робимо писанки методом декупаж: крок за кроком
Не радять закордонні кухарі викидати паперові коробки від яєць. В них можна прилаштувати десертні тістечка з ванільною помадкою. А кому лінь довго гратися з малюнками на маффінах - можна просто покласти зверху трохи шоколадно-горіхового масла і прикріпити до нього готове печиво у вигляді пташки чи зайця.
З великої кількості маффінів можна скласти торт-вівцю. Щоб деталі добре трималися, слід викласти зверху товстий шар крему з цукрової пудри, ванілі та білків.
Святковий хліб, який на Великдень несуть святити до церкви, у різних країнах світу випікають інакше - десь додають до тіста спиртні напої, деякі кулінари кришать горіхи та поливають шоколадом
Коментарі