Ексклюзиви
середа, 30 листопада 2016 12:20

Пісні вареники начиняють шпинатом

Пісні вареники начиняють шпинатом
Фото: 1001eda.com

Вареники з картоплею, капустою чи грибами – досить важка страва, щоб їсти її на вечерю. Начинку замінюють шпинатом та сиром.

Дієтичну версію вареників польські кулінари рекомендують варити до святкової вечері, яку мають 24 грудня, перед Різдвом.

Рецепт публікують на сторінці poradnikogrodniczy.pl.

На святкову вечерю рекомендують один з вареників заліпити з сюрпризом – монетою. Кому вона дістанеться, матимуть щастя впродовж року – твердять польські традиції.

Інгредієнти:

Борошно до тіста: 3 склянки

Вода – пів склянки

Яйце – 1 шт

Шпинат – 250 г

Сир "фета" – 250 г

Мускатний горіх – за смаком

Часник – 1 зубець

Перець, сіль – за смаком

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У піст коропа заправляють білим вином

Приготування:

Смажимо на сковорідці шпинат з часником, сіллю, перцем та мускатним горіхом. Додаємо сир "фета" невеликої жирності, добре вимішуємо. Місимо тісто, ліпимо вареники. Варимо та мастимо вершковим маслом.

Зараз ви читаєте новину «Пісні вареники начиняють шпинатом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути