Яєчня - швидкий варіант перекусу після сну. Щоб приємно здивувати родину, можна подати страву у вигляді рулету. Його начинити шпинатом і сиром.
Підійдуть і розсольні сири на зразок бринзи або фети.
Така соковита начинка та ніжна зелень дасть хороший початок вдалого ранку.
Інгредієнти:
8 яєць
1/2 чашки молока
сіль, перець, сухі трави – за смаком
4 ст. л. вершкового сиру
жменя листя молодого шпинату
100-150 г сиру
Приготування:
У мисці змішати яйця, молоко і спеції. Добре збити до однорідності.
Деко застелити пергаментом, змастити маслом і вилити на нього яєчну суміш.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 продуктів, які не варто їсти на сніданок
Поставити в розігріту до 180 °С духовку на 15-20 хвилин.
Дістати омлет і дати йому трохи охолонути. Змастити вершковим сиром, зверху покласти листя шпинату і тертий сир.
Повернути в духовку на 3 хв, потім дістати і згорнути рулетом.
Рулетом можна скрутити не тільки яєчню, а й кабачки. Дивовижна закуска з них та волоських горіхів. Для цього кабачки ріжуть овочечисткою та згортають рулетами.
Їх начиняють горіхами та петрушкою. Така страва поживна та апетитна.
Коментарі