Віднедавна поціновувачі незвичайної їжі отримали можливість спробувати особливу новинку — круасани, начинені не шоколадом, і навіть не креветками, а класичною японською стравою — суші. З кожним днем ця незвичайна випічка набуває все більше популярності й обіцяє стати головним кулінарним трендом 2018 року. Повідомляє EveningStandart.
У класичному варіанті "крусуші" — це посипаний кунжутом круасан, начинку якого складає завернутий у лист водоростей норі рол із копченого лосося з васабі й маринованим імбиром. Подають такий виріб разом із соєвим соусом.
Особливо популярними "крусуші" стали в штаті Каліфорнія, США. Там їх уже так і називають — "каліфорнійські круасани".
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Їжа, яка шокує: 3 найдивніші ресторани світу
Ідея поєднання традиційної французької випічки зі стравою японської кухні належить пекарні "Містер Холмс Бейкхаус". Придбати незвичайний круасан можна в закладах саме цієї мережі. Так, охочим спробувати "крусуші" потрібно буде відвідати Лос-Анджелес, Сан-Франциско або Сеул.
Раніше повідомлялося про те, що вчені придумали каву з броколі, вживати яку рекомендують щодня. Її вже протестували в одному з австралійських кафе — зварили напій, який прозвали "броколате".
Коментарі