— Із пивом можна зробити не менш вишукані коктейлі, ніж із шампанським, — розповідає київський бармен Станіслав Миколайчук, 24 роки. — І пригощати ними дівчат. Особливо тих, які стверджують, що не люблять пива й горілки. Для смаку можна додати ягід та фруктів.
Бере три чверті склянки замороженої або свіжої малини.
— Можна поекспериментувати і взяти будь-які фрукти чи ягоди. Наприклад, два мандарини чи яблуко. Малину розчавлюю у великій посудині. Доливаю три з половиною пляшки охолодженого пива. Краще взяти світле. Додаю сік одного лимона та півпляшки горілки. Все треба дуже добре перемішати. На смак коктейль м'який, п'ється легко. Дівчата п'яніють непомітно.
×
Коментарі
1