вівторок, 31 травня 2016 11:47

Продукти, які люди звикли їсти неправильно

Продукти, які люди звикли їсти неправильно
Фото: medfond.com

Мало просто їсти вітаміни та багаті білком продукти. Треба робити це правильно. Як не дивно, багато хто робить це не так як потрібно. Тому корисна їжа може бути безкорисною або навіть шкідливою.

Ківі

Ківі багате джерело вітаміну С, кислот омега-3 і антиоксидантів. Його треба їсти разом зі шкіркою. Так організм отримує більше аскорбінової кислоти і фібри. Якщо ви не впевнені в якості продукту, то краще не ризикувати. А якщо ж ви відпочиваєте в жаркій країні і переконані, що ці ківі вирощені в природних умовах країн експортерів-ківі, то сміливо споживайте корисний плід.

Броколі

Ця кпуста містить велику кількість мінеральних речовин, вітамінів, особливо групи В. Броколі позитивно впливає на роботу травної системи і покращує склад крові. Багато роблять поширену помилку, вживаючи в їжу тільки суцвіття цієї капусти, в той час як в стеблах міститься ще більше вітамінів А, С, К і корисних речовин, які покращують і прискорюють детоксикацію організму.

Молоко

Коров'яче молоко складається з незамінних цінних речовин, які необхідні організму для нормальної життєдіяльності. Жоден інший продукт не містить стільки корисних елементів.

Але знежирене молоко ніякої користі організму не несе. До того ж, щоб прибрати зайвий жир з продукту, потрібно додати в нього щось ще, що не завжди є корисним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продукти, які допоможуть легко кинути палити

М'ясо і карамелізована цибуля

Особливо актуально це для м'яса, яке готується на барбекю. В процесі смаження на відкритому вогні і карамелізації цукор вступає в реакцію з білком. Цей процес несе відповідальність за старіння шкіри і виникнення різних захворювань. Наприклад, проблем з серцево-судинною системою або хвороби Альцгеймера. Краще ці продукти тушкувати або запікати.

Кориця

Основна проблема кориці полягає в тому, що часто її недооцінюють. В основному пряність додають в кавові напої або в десерти. Це далеко не єдині варіанти застосування кориці. Відмінно кориця поєднується з вівсянкою. Можна додавати її також в чай і навіть в звичайну питну воду. Ще одна причина, по якій варто обов'язково включити корицю в раціон - вона допомагає регулювати рівень цукру в крові і контролювати апетит.

Зараз ви читаєте новину «Продукти, які люди звикли їсти неправильно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути