четвер, 29 липня 2010 17:14

Увечері сало дешевшає до шести гривень

На час спеки у Вінниці подешевшало сало. Навесні кілограм продавали по 30 грн, тепер — по 10.

— У жнива сало завжди піднімалося в ціні. А цього року чомусь стоїть на місці. Люди кажуть: "Така спека! Як те сало їсти?" — розповідає Людмила Анатоліївна, жителька села Вінницькі Хутори.

Доки недороге, вінничани купують одразу по 5–10 кг сала. Тримають у морозилці або ж засолюють у банках. 63-річна Лідія Черниш купує сало під вечір. Тоді його продають ще дешевше, по 6 грн.

— Зранку кілограм найкращого продають навіть по 15 гривень. А я беру, щоб його перемолоти. У перемелене на м"ясорубці додаю сіль, перець, приправу. Тоді в банку, і в холодильник. Стоїть до двох місяців, — каже Лідія Черниш.

У супермаркетах Вінниці нарізане і приправлене сало коштує 3–4 грн за 500 г.

Зараз ви читаєте новину «Увечері сало дешевшає до шести гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути