Прикрашати новорічний стіл можна не тільки декоративними іграшками, а й солодкими ялинками. Вони виглядають досить ефектно. Їх роблять з кексів і вафельних ріжків. Зверху прикрашають яскраво-зеленими голочками.
Інгредієнти:
Вершки для збивання - 1,5 склянки
Цукрова пудра - 1-2 ст. л
Ванільний цукор - 1 ст. л
Шоколадні або ванільні мафіни - 6 шт.
Харчовий барвник зеленого кольору - 2 ст. л
Вафельні стаканчики у формі конусів - 6 шт.
Їстівні срібні перлинки для прикраси
Цукрова пудра для посипання
Приготування:
Збийте вершки з цукровою пудрою і ванільним цукром. Потім змішайте крем із зеленим харчовим барвником, щоб отримати насичений колір.
Залиште трохи білого крему, щоб помастити ним кекси.
Змастіть приготованим кремом вафельні стаканчики.
Кожен з них встановіть на кекс, змащений ванільним кремом білого кольору.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як догодити Символу Року стравами на новорічному столі
Перекладіть зелений крем в кулінарний шприц і насадкою зірка видавлюйте "голки" ялинок на підготовлені конуси.
Посипте в декількох місцях цукровими перлинами. Поставте в холодильник.
Як тільки крем застигне, посипте ялинки цукровою пудрою як снігом.
Коментарі