Дубайський шоколад із катаїфі підкорив серця ласунів по всьому світу. Хрустка основа, ніжна горіхова начинка та густий шар шоколаду створюють ідеальне поєднання.
Цей розкішний десерт можна легко приготувати вдома і стане родзинкою будь-якого чаювання.
Дубайський шоколад: рецепт
Інгредієнти на 1 шоколадку вагою 400 г
Шоколад молочний - 230 г
Фісташкова паста - 100 г
Вершкове масло - 45 г
Для тіста катаїфі:
Борошно - 50 г
Крохмаль - 40 г
Вода - 110 мл
Сіль - 1/3 ч.л
Олія - 1/3 ст.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Креп Сюзет з ефектною подачею: спробуйте на своїй кухні приготувати легендарний французький десерт
Як приготувати
Для тіста катаїфі просіюємо борошно, крохмаль, додаємо воду, сіль, олію, перемішуємо до однорідності та залишаємо на 20 хв. Переливаємо суміш в кондитерський мішок і готуємо максимально тоненьке тісто як показано на відео. Смажимо до хрусткого стану.
Шоколад розтоплюємо у мікрохвильовій, кожні 10 с помішуючи, половину шоколаду викладаємо у форму і відправляємо у холодильник.
Тісто катаїфі подрібнюємо і обсмажуємо на розігрітому вершковому маслі до золотистої скоринки, постійно помішуючи.
Змішуємо з фісташковою пастою, викладаємо на застиглий шар шоколаду і зверху покриваємо рештою шоколаду, обережно розрівнюємо. Відправляємо в холодильник на 1 год.
Якщо ви шукаєте ідею, яка підкорить серця всіх солодкоїжок, варто звернути увагу на особливий шоколадний смаколик.
Цей десерт поєднує насичений смак шоколаду, ніжну текстуру і легкість приготування. Якщо спробуєте його один раз, ви точно захочете повторити його ще не раз.
Коментарі