
Хрусткі чебуреки можна приготувати без борошна.
Вони виходять ніжними всередині, з соковитою начинкою, і водночас мають апетитну, хрустку скоринку. Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво пропонує унікальний рецепт - чебуреки в кукурудзяних пластівцях.
"Цей рецепт точно підкорить ваші смакові рецептори, каже Ектор.
Чебуреки без тіста
Інгредієнти:
Курячий фарш - 400 г;
Соус песто - 2 ст. л;
В'ялені томати - 5 шт;
Твердий сир (за бажанням);
Шпинат свіжий;
Кукурудзяні пластівці - 3 ст. л.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вечеря за 15 хв.: зберігайте рецепт лінивих соковитих чебуреків від фудблогерки
Як приготувати
Пластівці подрібніть у крихту.
Фарш розкачайте між двома листами пергаменту - це зробить процес легким і чистим.
На одну половину викладіть песто, томати, сир та шпинат.
Накрийте другою стороною фаршу, ущільніть краї.
Обваляйте у подрібнених пластівцях з обох боків.
Випікайте при температурі 180°С протягом 25-30 хв.
Переглянути цей допис в Instagram
Чебуреки - одна з улюблених страв кримських татар. Закуску готують із різними начинками: фаршем, грибами, сиром. Обсмажують у великій кількості олії на сковороді. Щоб чебуреки вийшли хрусткими, треба додавати горілку під час замішування тіста.
Коментарі