
Існує багато варіантів приготування сирної паски до Великодня.
Фудблогерка з ніком nata.cooking в instagram поділилася рецептом паски, яка має смак "Рафаелло".
Сирна паска виходить дуже ніжною та смачною. Спробуйте приготувати і ви.
Сирна паска "Рафаелло"
Інгредієнти
400 г кисломолочного сиру
150 г сметани
40 г вершкового масла
100 г згущеного молока
20 г кокосової стружки
40 г мигдалю
80-100 г білого шоколаду
Як приготувати
До сиру додаємо сметану, мʼяке вершкове масло та згущене молоко. Блендером збиваємо все до однорідної пухкої маси.
Додаємо кокосову стружку, підсушену на сковороді на 5-10 хв на мінімальному вогні до хрусткого стану, а також подрібнений мигдаль та розтоплений білий шоколад. Перемішуємо до однорідності.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Просто тануть у роті: три види пасок, які не треба випікати
Форму для паски застилаємо марлею та викладаємо туди сирну масу. Розрівнюємо та загортаємо краї марлі. Ставимо вантаж і відправляємо в холодильник мінімум на ніч.
Вранці знімаємо вантаж, обережно знімаємо форму та марлю і прикрашаємо паску за власним смаком.
За цим рецептом полийте розтопленим білим шоколадом та посипте мигдальними пластівцями.
Переглянути цей допис в Instagram
Щороку українці випробовують все нові рецепти паски.Спробуйте спекти шоколадну за рецептом кулінарки Лілії Цвіт.
На смак шоколадна паска ще краща, ніж на вигляд. М'якенька, пухка і пишна. Шоколадний смак яскраво виражений. Час приготування приблизно 3 години. В середньому вийде 3-5 пасок.
Коментарі