Народний артист України Павло Зібров часто готує кролика. Один з улюблених способів - тушкування у сметані. Рецепт легкий настільки, що з ним впораються холостяки.
"Хто кролятину варить, хто пече на грилі. Я дотримуюся класики. Тому тушкую це м'ясо у сметані", – пояснив співак.
Інгредієнти:
1 тушка кролика
1 л сметани
500 г моркви
500 г цибулі
1 головка часнику
Приготування:
Тушку порізати на шматки і їх обсмажите до золотистої скоринки.
Нарізати цибулю та моркву кубиками. Тушкуйте на олії в окремій сковорідці до рум'яної скоринки.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сім підказок, як варити макарони без злипання
Перекласти овочі в гусятницю, зверху - кролика. Приправити часником та спеціями.
Додати води на 1/3 посудини. Закрити кришкою та тушкувати 60 хвн.
За 15 хв. до готовності залити сметаною, щоб та повністю вкрила м'ясо.
Влітку важко зберегти м'ясо свіжим, особливо із перебоями електрики чи на природі. Там немає холодильника, тому треба користуватися різними хитрощами.
Наприклад, м'ясо помити і залити молоком, щоб повністю покрило. Так продукт залишиться свіжим 2 дні. Ще більше способів - далі у статті.
Коментарі