Великодень - сімейне свято. Його потрібно не тільки разом святкувати, а й готуватися. Місити тісто, вигадувати форми та колір пісочного печива в глазурі. Улюбленцем у дітей серед них є випічка у вигляді великодніх яєць.
Оригінальний вигляд мають солодкі курчата та кролики.
Про це пише idei-dekoru.
Приготування не потребує багато часу і зусиль.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали смачні сніданки, якими заміняють вівсянку
Спочатку потрібно вибрати варіант пасхального печива, яке буває бисквітне та пісочне. Принципової різниці немає.
Тут вже справа смаку. Одні люди люблять яскраві смаколики, а інші - невиразні стильні солодощі.
Мішленівські зірки є однією з найпрестижніших кулінарних нагород. Відзначені ними заклади включають у "Червоний гід Мішлен" — ресторанний рейтинг, який випускають у вигляді путівника. Формують його для країн Європи, окремих міст США й Азії.
Одним із цьогорічних лідерів з отримання мішленівських відзнак стала Німеччина.
Коментарі