Киянка Людмила Ткаченко, 54 роки, проходить загальний курс оздоровлення у Святошинській поліклініці Києва. Їй призначили пити кисневу пінку.
— Піну збивають в апараті з виноградно-яблучного соку. Медсестра набирає її повну чашку, — розповідає Людмила. На вигляд піна рожева, на смак — виноградна. Їм швидко, доки не осіла. Потім зо дві години не відчуваю голоду. Бо кисень заповнює шлунок.
Медсестра Алла Куцій, 38 років, каже, пінка допомагає наситити організм киснем.
— Одна склянка коктейлю рівноцінна 40-хвилинній прогулянці хвойним лісом. Його корисно пити при вегето-судинній дистонії, захворюваннях шлунково-кишкового тракту, варикозі. Пінка покращує імунітет, допомагає стабілізувати тиск, відновитися після травм. Людина стає енергійнішою. Пінку вживають також для схуднення.
Курси лікування проходять два-три рази на рік по 10 сеансів. Протипоказаннями є хвороби у стадії загострення.
Для виготовлення пінки використовують відвари трав, шипшини. У державних поліклініках її роблять безкоштовно за призначенням лікаря. У кафе та санаторіях одна склянка кисневого коктейлю коштує 10–15 грн.
Коментарі