Ведуча тревел-шоу Василіса Хвостова скуштувала популярний делікатес в Еквадорі. Вона знайшла магазин, де з морської свинки готують десерт.
Місцева жителька донна Пілапанья вигадала незвичайне морозиво. Для приготування делікатесу вона відварює морські свинки та перетворює їхнє м'ясо на паштет. Після цього додає ананасовий наповнювач, молоко, вершки та ховає в морозильну камеру на добу. Наповнює морозивом вафельні ріжки та посипає арахісом перед подачею.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Митники напружилися". Ведучий Узол згадав випадок на кордоні Коста-Рики
"Коли донна Пілапанья придумала робити морозиво з м'яса морських свинок, її чоловік і діти подумали, що вона божевільна. Але десерт прижився на радість місцевим і туристам. На смак морозиво щільне. Відчувається, що крім вершків і молока, є якийсь секрет", – розповіла ведуча "Орла та Решки. Чудеса світу" на "Новому каналі".
Ведуча тревел-шоу Василіса Хвостова подорожувала дорогою вулканів в Еквадорі. Вона піднялася на 2-ий за висотою вулкан країни - Котопахі.
Коментарі