Гарбузовий рулет перемащують із сирним кремом. Він в міру солодкий і без характерного гарбузового запаху. Ніжна текстура десерту сподобається дорослим та дітям.
Інгредієнти:
гарбуз 500 г
борошно 1 скл.
кориця 1 ч. л.
ванільний цукор 1,5 г
сода 0,5 ч. л.
оцет 0,5 ч. л.
крохмаль 1 ч. л.
сметана 1 ст. л.
цукор 0,5 скл.
яйця 3 шт.
цукрова пудра за смаком
сир 200 г
Приготування
Чистимо гарбуз та ріжемо його на невеликі шматочки. Кладемо в мікрохвильовку або варимо до м'якого стану.
Додаємо в ємність з розм'якшеним гарбузом борошно, гашену соду, корицю і крохмаль. Все це ретельно перемішуємо.
Збиваємо до однорідної маси яйця, додавши до них цукор і ванілін. Цю суміш додаємо до гарбузової суміші - тісто готове.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Горіхові мафіни печуть із курагою
Викладаємо його на велике деко і ставимо в духовку на 15-20 хвилин. Змішуємо сир, молоко, родзинки і сметану.
Дістаємо з духовки випечений корж-заготовку та намащуємо на нього начинку.
Скачуємо все це в рулет, посипаємо цукровою пудрою і залишаємо на годину в холодильнику.
Коментарі