Квіткові торти з масла, цукрової пудри, харчової фарби різних кольорів випікають кулінари у перші теплі дні весни. Як виглядають солодкі шедеври, розповідає boredpanda.
Декорують торти смачними фігурками - кактусами, крокусами та трояндами. На багатьох смаколиках - цвіт дерев.
Серед кольорів переважають рожевий, бузковий та темно-червоний.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Морозиво зі смаком пива" - як заробляють на солодкому бізнесі
Весняні торти та тістечка стануть гарним подарунком на день народження та весілля. Підійдуть для романтичних посиденьок.
Харківський кондитер-архітектор Дінара Касько в Києві провела майстер-клас із приготування геометричних десертів, який транслювався он-лайн в Індію та Китай.
Для своїх десертів розробляє та виготовляє форми. Спочатку моделює їх на комп'ютері. Друкує на 3D-принтері. Шліфує та затирає форму. Потім її виливають із силікону.
Коментарі
1