вівторок, 10 листопада 2020 16:11

Смачно та просто: як приготувати квасолевий суп

Смачно та просто: як приготувати квасолевий суп
Відсутність м'ясних продуктів в супі заповнюється грибами. Фото: vilkin.pro

Квасолевий суп - поживна та корисна страва. Особливо популярна під час посту. Квасолю можна використати будь-яку - суху, попередньо замочивши її перед варінням, або консервовану - смак від цього не постраждає.

Інгредієнти:

квасоля - склянка

картопля - 5 шт.

шампіньйони - 200 г

морква - 2 шт.

цибуля - 2 шт.

олія - за смаком

хмелі-сунелі - за смаком

чорний мелений перець - за смаком

сіль - за смаком

Приготування:

Квасолю промити й залити холодною водою на 10 годин. Варити протягом години. Нарізати моркву, гриби та цибулю, обсмажити до готовності. До квасолі всипати подрібнену картоплю, готувати 20 хвилин. Додати обсмажені овочі, гриби та спеції. Прикрасити зеленню за смаком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Просто, корисно, екзотично: приготуйте 5 домашніх страв із матча

Німецькі супи відомі своєю наваристістю та ароматом.Те, що треба у холодну погоду. Щоб поекспериментувати зі смаками, варто зварити суп із печінковими кнедлями. Вони подібні до галушок.

Зараз ви читаєте новину «Смачно та просто: як приготувати квасолевий суп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути