Смачна піца виходить не тільки на деці з тонкого тіста. Для нього треба замішувати тісто, затягуючи час.
Для моментального обіду можна замісити тісто на сметані. Для начинки підготувати ковбасу, курку, гриби, м'ясо та овочі.
Інгредієнти:
1 яйце
100 г борошна
100 г сметани
1 ч. л. гірчиці
Для начинки:
100 г сиру моцарелла
50 г салямі
1 помідор
1 цибулина
3 ст. л. кетчупу
1 ст. л. оцту
Приготування:
Прогріти сковороду діаметром 24 см у розігрітій до 220°C духовку на 7 хв.
Для приготування заливного тіста у миску змішати яйце, сметану, гірчицю, сіль, чорний мелений перець та борошно. Перемішати до однорідної консистенції. Тісто має вийти як густа сметана.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкрили класичний рецепт піци "Маргарита"
У розігріту форму вилити тісто, щоб рівномірно лягло на дно. Пекти в духовці 7 хв. при температурі 220°C.
Для начинку цибулю нарізати тонкими півкільцями і залити оцтом. Ковбасу нарізати кружечками, а сир натерти на тертці. Помідор нарізати півкільцями товщиною близько 5 мм.
Запечене тісто помастити кетчупом і викласти начинку. Посипати сиром. Пекти в духовці при температурі 220°C 10 хв.
Науковці з університету Вашингтона в Сент-Луїсі провели дослідження. Після чого дійшли висновку, що яйця - один із найважливіших продуктів для розвитку дитячого організму.
Учасниками експерименту стали діти віком від шести до дев'яти місяців. Малюкам протягом пів року, крім основного раціону, давали одне яйце в день.
Коментарі