Квасолевий суп - поживна та корисна страва. Особливо популярна під час посту. Квасолю можна використати будь-яку - суху, попередньо замочивши її перед варінням, або консервовану - смак від цього не постраждає.
Інгредієнти:
квасоля - склянка
картопля - 5 шт.
шампіньйони - 200 г
морква - 2 шт.
цибуля - 2 шт.
олія - за смаком
хмелі-сунелі - за смаком
чорний мелений перець - за смаком
сіль - за смаком
Приготування:
Квасолю промити й залити холодною водою на 10 годин. Варити протягом години. Нарізати моркву, гриби та цибулю, обсмажити до готовності. До квасолі всипати подрібнену картоплю, готувати 20 хвилин. Додати обсмажені овочі, гриби та спеції. Прикрасити зеленню за смаком.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Просто, корисно, екзотично: приготуйте 5 домашніх страв із матча
Німецькі супи відомі своєю наваристістю та ароматом.Те, що треба у холодну погоду. Щоб поекспериментувати зі смаками, варто зварити суп із печінковими кнедлями. Вони подібні до галушок.
Коментарі