Ексклюзиви
середа, 17 травня 2017 12:05

Продукти, що викликають виразку шлунку

Продукти, що викликають виразку шлунку
Виразку викликають бактерії. Фото: ladyhealth.com.ua

Газовані солодкі напої, смажена їжа та маринована оцтом, а також пиво та шампанське - продукти, які найчастіше викликають виразку шлунку. Про це пише ladyhealth.

Виразка шлунку може виникнути, якщо людина вживає у великій кількості продукти, некомфортні для шлунку, а також коли харчується вкрай рідко. Небезпечне для здоров'я вживання кави та міцного чаю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікування гастриту починають із розвантаження шлунка

Провокують появу виразки і стреси. Тому їх варто уникати. Ще один чинник - холікобактерія у слизових оболонках.

Смажене мясо, шматок торту чи кілька цитрусів можуть принести не тільки насолоду. У кожної людини список "небезпечних" продуктів свої. Через кілька години після перекусу у грудях з'являється печіння. Воно виникає коли кислота з шлункового соку потрапляє в стравохід і подразнює його слизову оболонку.

Зараз ви читаєте новину «Продукти, що викликають виразку шлунку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути