Яйця корисні для здоров'я очей, шкіри, волосся, печінки та мозку. Щоб отримати від них максимальну користь, їх краще вживати відвареними.
Про це на своїй сторінці у Facebook написала виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.
"В яйцях є холестерин. Це - один із різновидів жирів. Він потрібен для роботи мозку, вироблення гормонів, функціонування травлення та багатьох інших процесів", - написала вона.
"Щоб отримати максимальну користь від споживання яєць, варто їсти відварені чи яйця пашот, але не смажити їх і не їсти сирими. Не доповнювати яйця шкідливими продуктами - ковбасками, беконом чи салом. Так ви не перевищете норму холестерину, і не будете засмічувати свої їжу шкідливими жирами, канцерогенами та калоріями. Їсти сало можна і навіть треба, але краще – окремо від яєць, і небагато", - додала Уляна Супрун.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Супрун зруйнувала міф стосовно їжі
кож вона порадила поєднувати яйця з іншою здоровою їжею.
"Це може бути висівковий хліб, зелень, різні овочі, оселедець та олія", - написала вона.
В. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун розповіла, що допоможе налагодити повноцінний сон. Вона порадила готувати очі до сну заздалегідь, тому треба відмовитися від перегляду телевізора, гаджета безпосередньо перед сном.
Коментарі