Престижний шоколатьє Sir Hans Sloane з Лондона створив особливий сорт шоколаду з ароматом сіна спеціально для віндзорського п'ятизіркового готелю Coworth Park.
Як повідомляє портал Kedem, посилаючись на Daily Mail, новий сорт має аромат з домішками жасмину, троянди й шафрану, що уособлює пасторальну тишу сільських околиць готелю.
Зразки шоколаду дають скуштувати постояльцям у вигляді подарунка, крім того, його можна придбати в магазині при готелі.
Процес виробництва нового сорту являє собою так зване конширування: змішування шоколадної маси з домішками, в даному випадку - зі спеціально висушеної, стерилізованої і подрібненої трави, скошеної на луках в околицях готелю.
Широкій громадськості новий шоколад був представлений на гастрономічному шоу, яке нещодавно проходило в Лондоні, Chocolate Unwrapped.
Коментарі