субота, 28 травня 2016 19:17

Ароматні печериці запікають у пряному маринаді
4

Фото: vkusnyblog.ru

Печериці можна не тільки тушкувати, маринувати, додавати в салати та піци. Якщо запекти просто ці гриби разом з ароматними травами вийде легка страва. Вона одним тільки запахом вже викличе апетит.

Інгредієнти:

Печериці - 800 г

Вершкове масло - 50 г

Часник - 3 зубчики

Суміш прованських трав - 1 ч. л.

Сіль - за смаком

Перець - за смаком

Бальзамічний оцет - 40 мл

Приготування:

Гриби порізати на 2-4 частини в залежності від розміру. Дрібні залишити цілими.

Розтопити вершкове масло. Додати натертий часник, прованські трави, сіль, перець і оцет.

Влити суміш в миску з печерицями та перемішати.

Дати грибам помаринуватися 15-20 хвилин.

Потім перекласти у форму і поставити в розігріту до 200 ° C духовку.

Запікати 15-20 хвилин. За цей час кілька раз перемішати.

Читайте також: Соковиті рулети з кабачків та курячою начинкою запікають з базиліком

Готові гриби посипати зеленню і подати.

Зараз ви читаєте новину «Ароматні печериці запікають у пряному маринаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути