Печериці можна не тільки тушкувати, маринувати, додавати в салати та піци. Якщо запекти просто ці гриби разом з ароматними травами вийде легка страва. Вона одним тільки запахом вже викличе апетит.
Інгредієнти:
Печериці - 800 г
Вершкове масло - 50 г
Часник - 3 зубчики
Суміш прованських трав - 1 ч. л.
Сіль - за смаком
Перець - за смаком
Бальзамічний оцет - 40 мл
Приготування:
Гриби порізати на 2-4 частини в залежності від розміру. Дрібні залишити цілими.
Розтопити вершкове масло. Додати натертий часник, прованські трави, сіль, перець і оцет.
Влити суміш в миску з печерицями та перемішати.
Дати грибам помаринуватися 15-20 хвилин.
Потім перекласти у форму і поставити в розігріту до 200 ° C духовку.
Запікати 15-20 хвилин. За цей час кілька раз перемішати.
Читайте також: Соковиті рулети з кабачків та курячою начинкою запікають з базиліком
Готові гриби посипати зеленню і подати.
Коментарі