
Смачні котлети бувають не тільки з м'яса.
Цей рецепт морквяних котлет здивує навіть любителів м'ясних страв.
Вони ніжні, ароматні, з хрусткою скоринкою та неймовірно корисні.
Ідеальний варіант для тих, хто хоче урізноманітнити свій раціон або шукає легку й поживну страву. Розповімо, як приготувати морквяні котлети.
Морквяні котлети
Інгредієнти:
200 г - рису
600 г - моркви
200 г - цибулі
70 г - борошна
4-5 - зубців часнику
сіль - на смак
спеції - на смак
панірувальні сухарі
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фарш стане ідеальним: один інгредієнт, який радикально змінює смак
Як приготувати
Моркву очистьте і натріть на дрібній тертці, цибулю наріжте на маленькі кубики.
Підготовлені овочі обсмажте на олії до готовності.
Додайте відварений рис, подрібнений часник, спеції та сіль на смак, перемішайте.
Мокрими руками сформуйте котлети, обваляйте в панірувальних сухарях і обсмажте на розігрітій олії з обох боків до рум'яної скоринки.
Створити ідеальний фарш з м'яса - справжнє мистецтво. Але важливо знати, які види м'ясного фаршу корисно змішувати в один для приготування потрібних страв.
Змішаний фарш вийде не лише соковитий та ароматний, а головне - корисний. Інгредієнти в такому разі доповнюють один одного за вмістом вітамінів і мінералів
Коментарі