Ніжний сирний пиріг з абрикосами схожий на лінивий чізкейк. Готується він дуже просто. Потрібно збити міксером всі інгредієнти, перелити в форму, додати шматочки фруктів. Запекти і десерт готовий.
Перед подачею сирно-абрикосовий пиріг слід добре охолодити, щоб він тримав форму при нарізці.
Інгредієнти:
100 г вершкового масла
8 абрикосів
500 г м'якого сиру
250 г йогурту
3 яйця
60 г кукурудзяної крупи
250 г цукру
1 пакетик ванільного цукру
1 пакетик ванільного пудингу
2 ч. л. харчової соди
1 лимон
Приготування:
Вершкове масло розтопити на слабкому вогні. Абрикоси розрізати навпіл.
Змішати сир, яйця, манну крупу, цукор, ванільний цукор, пудинг, розпушувач, цедру лимона і лимонний сік. Збити міксером.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вишневий торт: як апетитно прикрасити десерт
Додати розтоплене масло і перемішати.
Помастити форму діаметром 26 см олією і посипати манною крупою. Вилити тісто у форму і викласти зверху половинки абрикосів.
Пекти пиріг 1 год. Охолодити, дістати з форми і охолодити.
Турецька кондитерка ТУбі Гекіл робить дуже реалістичні торти найрізноманітніших форм.
Десерти дівчини зроблені у вигляді фруктів, квітів, ваз, тапочок і навіть голів знаменитостей.
Жінка готує торти у вигляді повсякденних речей - взуття, рушників, гаманця і навіть сирих курячих гомілок. Солодощі такі реалістичні, що тяжко повірити в те, що це десерти.
Коментарі