
Як виявилось, більшість людей не знають, як їсти цей екзотичний фрукт, пише ProstoWay.
Як їсти ківі
Це може вас здивувати, але ківі - саме той фрукт, який потрібно їсти зі шкіркою. У її складі 30% становить клітковина, яку так корисно для вашого організму вживати.
Часто люди не бажають куштувати шкірку через те, що вона пухнаста. Але ж навіть рідний і знайомий персик теж має "пушок". Але, як і випадку з персиком, якщо його ретельно промити, то проблеми на смак на буде.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знижує тиск і ризик інсульту: чому ківі має стати щоденним в раціоні
Шкірка ківі багата як водорозчинними, так і жиророзчинними антиоксидантами. Завдяки цій властивості вона забезпечує потужний захист для всього організму.
Але важливо мити фрукт. Обробка хімікатами для перевезення екзотичних фруктів іноді перекриває всі корисні переваги.
Ківі – це смачна корисна тропічна ягода, яку нескладно придбати у магазині. Та попри неймовірну користь ягоди, захоплюватися вживанням ківі також не варто.
Також уважними варто бути й людям, які мають алергію на ківі. Якщо після його вживання відчуваєте печіння язика, губ або рота, набряк горла, біль у животі чи нудоту, спробуйте уникати цієї ягоди у своєму раціоні. Також симптомом алергії може бути висипання на шкірі.
Коментарі