Ексклюзиви
пʼятниця, 14 грудня 2012 16:44

Різдвяній індичці роблять "фрешові" уколи

Різдвяній індичці роблять "фрешові" уколи
Для індички не потрібно багато спецій. Фото: yakulinar.net

М'ясо індика дієтичне, як і м'ясо кроля. Тому шеф-повар столичного м'ясного ресторану "Чорне порося" Олег Білоус радить не перенасичувати його спеціями. Вистачить посолити й поперчити.

"Індик - велика птиця, тому для початку треба приміряти тушку, чи влізе вона у вашу духовку. Перед тим, як запікати, у філе птиці можна зробити глибокі надрізи гострим ножем й нашпигувати її чорносливом, курагою, горіхами, сиром: кому, що більше подобається. Можна всім",- каже Олег Білоус.

Щоб м'ясо було соковитим радить ввести у нього медичним шприцом свіжовичавлений сік кислого яблука. До двох склянок. Запікати, поки м'ясо не почне відставати від кістки.

Час від часу можна змащувати індичку сметаною. Майонез краще не брати, аби зберегти дієтичність й корисність страви.

Зараз ви читаєте новину «Різдвяній індичці роблять "фрешові" уколи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути