Ексклюзиви
вівторок, 23 лютого 2021 10:45

Вигадливі десерти: 10 апетитних тортів з тюльпанами
10

Весняні десерти: торт прикрашають квітами
Фото: idei-dekoru.com
Весняні десерти: торт прикрашають квітами
Весняні десерти: торт прикрашають квітами
Весняні десерти: торт прикрашають квітами
Весняні десерти: торт прикрашають квітами

Торт "Весняний каприз" дуже ніжний, м'який та яскравий. Бісквітні коржі з лимонним смаком ідеально доповнює вершковий крем. У нього цікавий присмак завдяки зефірові та персиковій начинці.

Прикрасити можна весняними квітами, наприклад тюльпанами. Варіанти прикрас у фотогалереї.

Інгредієнти:

Яйце - 8 шт

Цукор - 300 г

Борошно - 300 г

Розпушувач тіста - 2 ч. л.

Для лимонного коржа

Яйце - 3 шт

Борошно - 180 г

Лимон - 1 шт

Олія - ​​100 мл

Цукор - 150 г

Сік лимонний - 60 мл

Розпушувач тіста - 1 ч. л.

Для крему

Сметана - 800 г

Цукор - 150 г

Лікер - 2 ст. л.

Для зефірного крему

Молоко згущене - 1 бан.

Масло вершкове - 360 г

Зефір - 8 шт

Персики консервовані - 800 г

Вершки - 500 мл

Цукрова пудра - 5 ст. л.

Приготування:

Збити 4 яйця з 150 г цукру. Сюди додати 150 г борошна та 1 ч. л. розпушувача. Перемішати міксером на малих обертах.

Вилити тісто в змащену маслом форму і пекти в розігрітій духовці 40 хв.

Готовий бісквіт охолодити на решітці. Так само спекти і другий бісквітний корж.

Для лимонного коржа треба зняти цедру з цитруса і вичавити сік. Яйця збити з цукром до збільшення об'єму в кілька разів. Не припиняючи збивати тонкою цівкою влити лимонний сік і олію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яскрава спокуса: пряна груша має присмак вина

Борошно змішати з розпушувачем і просіяти в тісто. Має вийти середньої густоти. В останню чергу додати цедру лимона і пекти корж при 180 ° С до готовності.

Для крему збити сметану з цукром. Додати лікер або ароматизатор. Персики порізати тонкими пластинками.

Зефір розібрати на половинки і поставити в мікрохвильовку на 2 хв, щоб почав здуватися. Додати згущене молоко і розм'якшене вершкове масло. Все добре збити.

Всі три коржа розрізати на 2 половинки. Кожну помастити сметанним кремом і почекати 10 хв. Тоді додати кілька ложок зефірного крему і розмастити. Накрити коржем, помастити зефірним кремом і прикрасити персиками. Далі накривати коржами і почергово мастити кремом. Прикрасити за смаком.

Чізкейк один з найпопулярніших десертів у світі, ал не треба його плутати з сирником.

У цього десерту родзинкою є неймовірний корж. Для начинки найголовніше – добре перетерти сир, а все інше дуже просто.

Зараз ви читаєте новину «Вигадливі десерти: 10 апетитних тортів з тюльпанами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути