четвер, 02 червня 2016 10:39

Оригінальні способи приготування яєць на сніданок

Яйця є ідеальною стравою для сніданку. Вони поживні та легкі. Але однакове щодня приготування швидко набридає. Хочеться чогось нового. Влітку зробити це дуже просто. Можна вибрати різні добавки. Є багато овочів та зелені. Вони виходять не тільки смачними, а й апетитними на вигляд. У вигляді сердець чи кілець. Приготування такого сніданку займає кілька хвилин, що є дуже зручно перед роботою або після.

Автор: vk.com
 

Яйця в цибулевих кільцях

Велику цибулину і розрізати поперек на широкі дольки.

Акуратно відокремити кільця один від одного, щоб не порвати.

Обсмажити їх з одного боку, перевернути і акуратно розбити в кільця яйця. Смажити до готовності. Солити і перчити до смаку.

Яйця в кільцях з солодкого перцю

Готувати так само як з кільцями цибулі.

Яйця в беконі

На дно маленьких формочок для запікання і з боків викласти бекон. В серединку вилити яйце.

Солити і перчити до смаку і поставити в попередньо розігріту духовку на 15 хвилин при температурі 180С.

При подачі на стіл дістати страву з формочок. Також його можна посипати тертим сиром.

Яйця в хлібі

Тост білого або чорного хліба посередині зробити виріз.

Обсмажити його на олії з одного боку і перевернути і вирізану ямку вилити яйце.

Солити і перчити до смаку і просмажити до готовності.

Яйця в булочках

Акуратно зрізати з круглих булочок верхню частину.

Вирізати м'якиш. У отримані формочки з булочок вилити по яйцю.

Солити і перчити до смаку і поставити в попередньо розігріту духовку на 15 хвилин при температурі 180С.

При подачі до столу страву можна прикрасити дрібно нарізаною зеленню.

Яйця в помідорах

Потрібен помідор круглої форми розміром більше середнього. Помідор повинен бути щільний, що не перезрілий.

Акуратно зрізати верхню частину і вирізати з нього серцевину. Потім залити в помідор яйце.

Солити і перчити до смаку і поставити в попередньо розігріту духовку на 15 хвилин при температурі 180С.

При подачі до столу страву можна прикрасити дрібно нарізаною зеленню.

Яйця в картоплі

Запікати в духовці картопля в шкірці. Хвилин за 10-15 до готовності вийняти, розрізати вздовж на дві половинки.

Зробити в кожній поглиблення, в яке залити по яйцю.

Поставити в попередньо розігріту духовку на 15 хвилин при температурі 180С.

Читайте також: Ароматні печериці запікають у пряному маринаді

При подачі до столу страву можна прикрасити дрібно нарізаною зеленню.

Зараз ви читаєте новину «Оригінальні способи приготування яєць на сніданок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути